Death Counter & Soundboard by Kalejin

Feel free to post about anything here.
Post Reply
User avatar
Draven_812
Posts: 27
Joined: Thu Nov 20, 2014 3:46 pm
Location: Indiana
Contact:

Thu May 07, 2015 11:01 am

Kalejin I finally got around to testing this out today. I can say I really impressed and excited to use it with my DST game play this week. Thanks for all the hard work and sharing with the community.
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Thu May 07, 2015 12:01 pm

Thank you for your kind words :)
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
kelrisaith
Posts: 7
Joined: Tue Jul 22, 2014 10:05 am

Sat May 09, 2015 12:08 am

I have no idea how it happened, but somehow my sound clips got the hotkeys switched around when adding new clips, and at the end I somehow ended up with a removed sound clip hotkeyed.

As a note, I had no other programs running that might interfere with hotkeys, I was running with a friend on xbox at the time, it just shuffled the hotkeys randomly as i added new ones. The only thing I can think of that might have affected it is the fact that I accidentally hit the sort by key button as i went to change an existing hotkey.
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Sat May 09, 2015 2:23 am

Yes the reordeting of the table could cause that since app uses two lists one for items in table and one for sounds. When you order the list with items it no longer matches the list of sounds and it messes things up.

I removed ability to order tables in the last version so that should no longer happen.
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Mon May 11, 2015 11:21 am

New big update is up!
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
Dascswem
Posts: 1
Joined: Tue Jul 14, 2015 11:38 am

Tue Jul 21, 2015 5:04 am

Which sound effects are Cohh using when he's streaming Terraria?
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Tue Jul 21, 2015 5:09 am

I don't think that he changes sounds on his soundboard when he changes games. If you want list of sounds on his sounboard you'll have to ask Cohh. If you mean sounds that are used for sub and donation notifications, those are managed by his mods.
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
Crazy_Clamp
Posts: 14
Joined: Sat May 30, 2015 1:19 pm
Location: Washington, D.C.

Thu Jul 30, 2015 1:46 pm

Amazing work Kalejin!! If I ever use it on YouTube or Twitch, I'll be sure to tip you man :)
Belgian guy living in the USA.
I do English & French videos on Youtube as well as some streams on Twitch!
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Thu Jul 30, 2015 1:57 pm

Thank you for your kind words :)

When it comes to donations some time ago I removed the link. Reasons were that I started working so I had to start to worry about taxes and I want to have it simple as it can be :) and also since working full time I don't have nearly as much time to work on this (I still try to fix any issues but it may take a while)
But thank you for the thought :)
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
User avatar
GemSlate
Posts: 5
Joined: Fri Mar 13, 2015 8:55 pm
Contact:

Wed Aug 05, 2015 8:14 am

I have tried setting this up on two different computers, using 3 different keyboards and I keep getting the same error. When trying to set the keybind to shift+anything or control+anything, it records the shift or control twice before the + (other key). See attached image. [ATTACH=full]1241[/ATTACH]
Attachments
Torque Emote56.png
Torque Emote56.png (24.56 KiB) Viewed 429 times
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Wed Aug 05, 2015 2:13 pm

Thank you GemSlate for letting me know.
Fixed version is up.
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
User avatar
GemSlate
Posts: 5
Joined: Fri Mar 13, 2015 8:55 pm
Contact:

Thu Aug 06, 2015 8:57 am

That update fixed it. Thank you. Looking forward to getting my stream up and running.
User avatar
fifthgear
Posts: 19
Joined: Fri Jan 16, 2015 4:18 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Sat Aug 08, 2015 10:17 am

The download link http://kalejin.eu/dc+sb/DC+SB_v3.5.0.0.exe isnt working.
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Sat Aug 08, 2015 10:39 am

[QUOTE="fifthgearonline, post: 27791, member: 31737"]The download link http://kalejin.eu/dc+sb/DC+SB_v3.5.0.0.exe isnt working.[/QUOTE]
Weird... it works for me just fine. You may have to check your anti virus. I know for fact that avast may have some issue with downloading and running my program.
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
User avatar
fifthgear
Posts: 19
Joined: Fri Jan 16, 2015 4:18 pm
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Sat Aug 08, 2015 11:22 am

downloaded on my chromebook. Must have been avaste. Strange. Thanks! Cant wait to use it!
IdleInertia
Posts: 4
Joined: Sun Aug 09, 2015 3:18 pm
Contact:

Sun Aug 09, 2015 3:27 pm

Kalejin this is a great program and I have used it in the past with win 8.1 but I've just downloaded the latest version on a different computer running win 7 and it is not working.

It installs with no problem but when I open it none of the buttons or menus will work and my curser just shows the "Thinking" icon when I pass over the window. Please help!
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Sun Aug 09, 2015 3:36 pm

[QUOTE="IdleInertia, post: 27805, member: 57084"]Kalejin this is a great program and I have used it in the past with win 8.1 but I've just downloaded the latest version on a different computer running win 7 and it is not working.

It installs with no problem but when I open it none of the buttons or menus will work and my curser just shows the "Thinking" icon when I pass over the window. Please help![/QUOTE]
It does that when you are using files from other computer in network and they are not reachable ATM. You may have to wait a minute and a dialog should pop up letting you know that file/s can't be reached (for some reason checking availability of such files takes so long when they can't be reached I can't do anything about that :( ). If that won't work you may have to try to delete config file located here c:\Users\User_name\AppData\Roaming\DeathCounter\config.ini and then it should start fine.

Edit: Forgot to thank you for your feedback so thanks :D
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
IdleInertia
Posts: 4
Joined: Sun Aug 09, 2015 3:18 pm
Contact:

Sun Aug 09, 2015 5:30 pm

I still can't get it to work. I let it run for several minutes without any dialog pop up and I also deleted the .ini file with no luck. I also uninstalled and reinstalled to no avail. Any other fixes?
User avatar
Kalejin
Posts: 124
Joined: Mon Feb 03, 2014 3:45 pm
Contact:

Mon Aug 10, 2015 10:08 am

Well I can't say for sure now, you can try to run it as an administrator if you haven't already. I will have to look at the code to see whether there is something that is causing this for you.
Chceck out my Death Counter & Soundboard for streamers!
IdleInertia
Posts: 4
Joined: Sun Aug 09, 2015 3:18 pm
Contact:

Mon Aug 10, 2015 10:54 am

I did try to run as admin, didn't work.
Post Reply